0(242) 346 10 10

0(532) 282 98 65  ı

KURUMSAL
MİSYONUMUZ

Derneğimizin öncelikli misyonu Antalya'da bulunan Girit Türkleri arasında birliği, ekonomik ve sosyal yardımlaşmayı sağlamaktır.

Yöresel Kültürümüzün tanınmasına ve gençlerimiz tarafından öğrenilmesine aracı olmak, maddi durumu iyi olmayan hemşerilerimizin sıkıntılarına çözüm üretmek ve Girit Türklerinin tanışma ve kaynaşmalarını sağlayacak sosyal ve kültürel faaliyetler yapmak da yine derneğimizin yüklendiği önemli görevlerdir.

VİZYONUMUZ

Antalya Giritliler Derneği olarak vizyonumuz yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla hemşerilerimize hizmet eden dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, gelecekte söz sahibi olan Ülkemizde Girit Türklerinin tanıtımına katkı sunan bir sivil toplum kuruluşu olmaktır.
Geçmişten günümüze aktardığımız kültürel değerlerimizi kaybetmeden onları geleceğe taşıyarak modern dünyada çağdaş toplum anlayışı içinde bütünleşmektir.

Derneğimizin öncelikli misyonu, Antalya'da bulunan Girit Türkleri arasında birliği ekonomik ve sosyal yardımlaşmayı sağlamaktır Yöresel Kültürümüzün tanınmasına  ve gençlerimiz tarafından öğrenilmesine aracı olmak, maddi durumu iyi olmayan hemşerilerimizin sıkıntılarına çözüm üretmek ve Girit Türklerinin tanışma ve kaynaşmalarını sağlayacak sosyal ve kültürel faaliyetler yapmak da yine derneğimizin yüklendiği önemli görevlerdir.